Ο ΣΚΑΙ εκπέμπει σε High Definition


Ακούγοντας τον Δημοσθένη Καρμοίρη  από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ, 15 λεπτά πριν αρχίσει ο πρώτος ημιτελικός ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, να λέει την λέξη «high definition» θεώρησα πως δεν άκουσα καλά. Δυναμώνω την ένταση της τηλεόρασης μου και τον ακούω να λέει ξανά ότι οι αγώνες του final 4 θα μεταδίδονται ζωντανά από την ιστοσελίδα του ΣΚΑΪ σε High Definition. Αρχικά δεν τον πίστεψα αλλά για να το λέει σκέφτομαι αλήθεια θα είναι, ψάχνω στην ιστοσελίδα τους και bingo, είναι πραγματικότητα!!!!

SkaiHD

Δεν είμαι σίγουρος αν έχει γίνει ξανά κάτι παρόμοιο από άλλο ελληνικό μέσο, να εκπέμπει δηλαδή live το πρόγραμμά του από το διαδίκτυο σε τέτοια ποιότητα. Νομίζω ότι είναι η πρώτη φορά, μπράβο στον ΣΚΑΪ.

Παρακάτω ορισμένα screenshot για να ‘δείτε και την ποιότητα, κλικ εδώ για να παρακολουθήσετε το final 4 σε High Definition από τον ΣΚΑΪ HD.

SkaiHD SkaiHD SkaiHD SkaiHD SkaiHD skai-28 skai-28 skai-28 skai-26 skai-6 skai-7 skai-8 skai-11 skai-12 skai-13 skai-14 skai-15 skai-16 skai-17 skai-18 skai-19 skai-20 skai-22 skai-23 skai-25

, , ,

  1. No comments yet.
(will not be published)