Λάζαρος Παπαδόπουλος


Λάζαρος Παπαδόπουλος

Λάζαρος Παπαδόπουλος

Στον ΠΑΟΚ θα αγωνίζεται ο Λάζαρος Παπαδόπουλος ως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2009-2010 ύστερα από την συμφωνία των δύο πλευρών. Αυτό που με εντυπωσίασε και θα ήθελα να αναφέρω είναι το γεγονός ότι όλα τα χρήματα που θα εισπράξει ο «Λάζος» από το συμβόλαιό του θα διατεθούν στο Χαμόγελο του Παιδιού και στην Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Καρότσι (ΟΣΣΕΚ). Άκουσα την είδηση το πρωί για πρώτη φορά από το ραδιόφωνο, στην συνέχεια το διάβασα σε πολλές ιστοσελίδες και προσπαθούσα να συνειδητοποιήσω αν είναι αλήθεια, δεν το πίστευα. Δεν πίστευα πως την σημερινή εποχή μπορεί κάποιος άνθρωπος να διαθέσει ότι χρήματα «κερδίζει» από την δουλειά του για κάποιο φιλανθρωπικό σκοπό. Δεν ξέρω πόσοι έχουν κάνει δωρεές σε διάφορα ιδρύματα, μάλλον αρκετοί, αλλά είναι διαφορετικό να «βγάζεις» 1000 και να δωρίζεις τα 10 και εντελώς διαφορετικό από τα 100 να δίνεις και τα 100.

Μπορεί να έχει εισπράξει σύμφωνα με διάφορα δημοσιεύματα 1,8 εκατομμύρια ευρώ ως αποζημίωση προκειμένου η Ρεάλ Μαδρίτης να «σπάσει» το συμβολαίου του και να έχει έτσι την οικονομική δυνατότητα να το κάνει αυτό, αλλά ποιος από αυτούς που έχουν εξασφαλίσει τα προς το ζην και όχι μόνο θα δεχόταν ΣΗΜΕΡΑ να κάνει κάτι αντίστοιχο;

Για την ιστορία και μόνο να αναφέρω ότι ο Λάζαρος Παπαδόπουλος στις είχε 2/6/2008 ανακοίνωσε την απόφασή του να αποχωρήσει από την Εθνική Ομάδα Μπάσκετ εκφράζοντας την πικρία του για ότι συνέβαινε στην ομάδα, ενώ άφησε αιχμές για την συμπεριφορά του κ. Βασιλακόπουλου και του δημοσιογράφου Φίλιππου Συρίγου.

, , ,

  1. No comments yet.
(will not be published)